dijous, 12 de juliol del 2012

Jornades per l'autogestió de Can Piella.


Can Piella és una masia del S. XVII que es troba en una de les poques zones rurals encara existents en les immediateses de La Llagosta y Santa Perpetua de Mogoda, en el municipi de Montcada i Reixac. Tant els terrenys com l'immoble es trobaven completament abandonats i descuidats.
La masia, tot i ser patrimoni històric i cultural, estava en estat ruinós, a causa d'un incendi que va patir l'any 2008 i més de 10 anys d'abandonament.
Conscients del valor cultural y ecològic que representa, vam decidir crear l'associació per la conservació de La Piella, per a restaurar-la i començar un projecte transformador que suposa molt més que el condicionament d'un habitacle: es tracta de restaurar els nostres valors i canviar la nostra manera de relacionar-nos amb l'entorn, cada dia més assetjat per l'asfalt i més a la mercè d'interssos especulatius.


Aquest any comptem amb més de 20 xerrades i tallers a més a més d'un espai nou per a debatir i compartir coneixements. Aquest espai tractarà les temàtiques que entre tots vosaltres hàgiu decidit com les més interessants i/o relacionades amb l'autogestió. Tan bon punt us inscriviu a les jornades en rebreu un mail amb els detalls, però si no us en podeu estar aneu aquí.
El preu del menjar és de 10 euros diaris (esmorzar, dinar i sopar) i els materials dels tallers estan inclosos en el preu. En el cas de que no puguis pagar, posa't en contacte amb nosaltres i en parlem. Recordar que hi ha una zona d'acampada per a que pugis plantar la teva tenda i una zona infantil per als més menuts. Tampoc t'oblidis de deixar el teu gos a casa!!
Si no et vols quedar sense menjar, confirma l'assistència a canpiella@gmail.com (IMPORTANT abans del 19 de juliol

Per llegir més entra a www.canpiella.cat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada