divendres, 7 de desembre de 2012

Cadena humana: Enganxa't per la Marató!

La Marató de TVC, activitat nadalenca, solidària i molt arrelada a la societat catalana, arriba a una nova edició, aquest cop per recollir diners, per lluitar en contra del càncer. Les entitats montcadenques, com cada any, posen fil a l'agulla i inicien els preparatius per les seves activitats. 
Aquest any, com a novetat trobem l'iniciativa que han prés els dos ateneus del poble: la Unió i l'ABI. Es tracta de fer una cadena humana que enllaci l’ABI amb La Unió.  
Les dues entitats fan una crida a 'totes les entitats que vulguin col·laborar amb la venta de les enganxines, facin arribar un correu a info@la-unio.cat o abimontcada@hotmail.com'. Les dues entitats fan una crida a la col·laboració, de tot el veïnat de Montcada i Reixac per tal d'aconseguir que la cadena tingui continuitat al llarg de tot el trajecte.
Per tal de col·laborar s'han editat unes enganxines que es poden adquirir al preu d'1 euro al Bar de l'Ateneu ABI o al de La Unió.
'El 15 de desembre t’esperem a les 11.30 als punts de trobada ( La Unió, Pl. Francesc Macià, Aqua, Rbla. Païssos catalans, La Salle, Auditori, Casa de la Vila, Fundació Cultural i l'ABI)'


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada