dilluns, 17 de desembre del 2012

Opinió. Els talibans de Ciutadans.

Com sempre opinió rebuda, opinió penjada.
----------------------------------------------------------------

De la mateixa forma que els talibans exerceixen sobre els musulmans una severa doctrina religiosa, al Parlament de Catalunya els nostres particulars talibans continuen la seva fanàtica croada contra el català. 
Són espanyolistes disfressats de demòcrates, feixistes lingüístics anomenats bilingües, terroristes culturals fent populisme. 
Mentiders de mena, els No Nacionalistes, encobreixen el seu espanyolisme ranci, que podria signar sense cap mena de problemes el mateix Pedro Varela, Jose Luis Roberto, Manuel Fraga, o Alejo Vidal Quadras. S'autoanomenen no nacionalistes, però defensen a ultrança l'indissoluble unitat d'Espanya. No tenen cap inconvenient, en manifestar-se conjuntament amb la Falange, el PP, Movimento Social Republicano, el Casal Tramuntana, Convivència Cívica Catalana el 12 d'Octubre, o en motiu del dia de la Constitució. 
Els no nacionalistes, són d'una generació que ha crescut en democràcia, educada mitjançant l'immersió lingüística,  parlen el català sense dificultats, però l'objectiu dels no nacionalistes, és destruir el català. No ens ho presentaran d'aquesta manera, queda molt lleig dir-ho obertament, és poc demòcrata. Ja coneixem aquesta manera de fer política, el feixisme italià contemporani, utilitza un llenguatge suavitzat i matitzat per tal de no crear alarma social, camuflant el feixisme per identitarisme. 
L'ofensiva espanyolista no s'aturarà en els propers temps, s'endurirà de ben segur. Utilitzaran tots els mitjans al seu abast per tal d'atacar-nos, esborrar-nos del mapa polític, intentaran minvar la nostre autoestima com a poble. I en aquest punt, és on no podem permetre actuar com a passerells. Tots coneixem la vella fórmula de l'espanyolisme contra els catalans, els no nacionalistes han aconseguit fer forat enmig mateix del Parlament. No mostraran descaradament el seu espanyolisme, l'amagaran i utilitzaran la cruel estafa capitalista per assenyalar com a causant de les retallades el catalanisme polític. 
D'aquesta manera no mostren el seu espanyolisme, guanyen adeptes per l'esquerra, i trenquen la cohesió social a Catalunya.
Recordem que l'immersió lingüística és un dels temes que genera un dels consensos més ampli de país. I en 25 anys ningú s'havia atrevit a qüestionar-lo. 
Ara ja no són aquells 3 diputats que no molestaven al grup mixt; la diferència, no és qualitativa sinó quantitativa, el mateix discurs, amb la mateixa militància, i el mateix suport social. Hem d'apretar-los, desemmascarar-los, hem de fer pedagogia i sembla que fins ara hem tingut altres prioritats. 
Abans d'acabar m'agradaria felicitar al regidor de cultura Dani Moly, per la seva intervenció en l'aniversari del Servei Local de Català. Gràcies a la teva intervenció, alguns més aviat curtets, s'han tret la careta.
El feixista coordinador de Ciutadans-Montcada i Reixac, David Gerbolés, s'atreveix a dubtar que la reforma educativa del ministre Wert, sigui terrorisme. Ho és Sr. feixista Gerbolés, de la mateixa manera que ho va ser el franquisme i de la mateixa manera que ho va ser el regnat de Felip V, tots 4 perquè vostè Sr. Gerbolés està inclòs, voleu destruir el català i els Països Catalans. La vostra regidora ja ho va demostrar no fa gaire, comparant l'independentisme amb el nazisme.
No content amb això, treu el tema de les víctimes del terrorisme per atacar el catalanisme: Populisme al més pur estil Esperanza Aguirre, Eva García, Primo de Ribera, Antonio Tejero... Si vol parlem de víctimes del terrorisme d'Estat: Lluís Companys, Lasa i Zabala, Iñigo Carabaca, els 3 de Gràcia, independentistes catalans torturats l'any 92...
Ciutadans, igual que el PP és feixisme, i ja sabem com acaba el feixisme sinó s'el combat.

Moltes felicitats al Servei Local de català per aquests 25 anys de servei al país.
Gonzalo García 
Militant de la CUP - Montcada i Reixac





16 comentaris:

  1. Y vosotros,los que queréis imponer el catalán a toda costa,sí sois demócratas,¿no?Anda ya,farsante...

    ResponElimina
  2. Gràcies company Gonzalo, subscric fins l'última frase que has utilitzat contra aquests cucs, cucs de mala mare, perquè hi ha cucs bons.
    Jo també he felicitat el regidor Dani per les seves paraules tan clares en defensa de la cultura com és la del nostre poble.
    Jo que no sóc Català de naixement, però si per convenciment i la meva escolacización va ser en castellà, avui més que mai estic fent un gran esforç en defensa de la llengua i cultura del nostre poble expressant en el més profund del meu ésser l'amor que sento per aquesta terra catalana que m'ho ha donat tot.
    Per tot això i amb totes les meves forces vull ara mateix cridar, ¡¡FORA FEIXISTES DE CATALUNYA, deixar-nos VIURE COM ENS SURTI DELS OUS!
    Us asseguro que ho aconseguirem.
    Manolo.

    ResponElimina
  3. Gonzalo Garcia ya se aprecia que a aparte de hacer una inmersion castellano-parlante , de aquí tu odio contra todo ello, y ser muy Joven ...no acabastes los estudios??
    Que en tu casa se hable castellano, que tengas familia en España y que estes cabreado con todos ellos, No te da Derecho a insultar a las personas del modo que lo haces con ese odio a todo lo Español!!. Deberias estudiar lo que significa la palabra Fascista? para cuando la utilices entiendas su significado.

    ResponElimina
  4. La veritat és que l'entrada que has fet al blog és de "tarat mental". Res té a veure C's amb el PP, res té a veure amb els afusellaments del 36. Ets un "carca" de mena, C's és un partit que vol el trilingüisme, fàcil i s'ha acabat. Aquest país és una vergonya per culpa de radicals com vostès o els del PP. Hauria de ficar-se amb les pràctiques convergents que es creuen que Catalunya és seva. Aprenguin a pensar en català o castellà, dóna igual com ho facin.

    ResponElimina
  5. Els afusellaments del 36 van ser violència directa, escòria de la més trista que deixa com a herència (per allò d'intentar aprendre del passat)un terrorisme subtil ( sí sí, terrorisme. S'està creant por de perdre una llengua centenària però més força per defensar-la, tanmateix amagat darrere bones paraules, somriures amb etiquetes d'esquerra i pells de llop que ensenyen la poteta.
    Quan parlem de trilingüisme i alhora es dóna suport o, si més no, no és té una posició clara de renúncia contra la llei de Wert, aquest argument cau pel seu propi pes, convertint el trilingüisme en un punt del programa electoral que encara fa més riure quan s'intenta defensar amb cors revestits d'estrelles europees.
    De les pràctiques convergents, per descomptat, no perdre el temps ni en esmenar-les, però trobo que s'està faltant al respecte a un articulista que diu les coses pel seu nom i s'obvia el perquè d'aquestes respostes enceses: Les veritats fan mal.

    ResponElimina
  6. Cuando los PERROS ladran, es porque cabalgamos.
    Yo acabaria aquí esta historia, no vale la pena continuar, según con quien.
    Jordi.

    ResponElimina
  7. Hasta ahora, el poder exponer nuestras opiniones políticas, era considerado un acto de libertad democrática. Parece ser que Gonzalo García tiene razón cuando habla del fascismo al que nos estamos acercando, cuando aquellas personas a las que no gustan sus ideas políticas, que por otra parte no le tienen que gustar a todo el mundo, utilizan los insultos y las descalificaciones personales como únio argumento.
    María Rosa Hernández

    ResponElimina
  8. -Ciu -da- da -nos-
    Continuar LADRANDO, me encantan vuestros LADRIDOS me hacen recordar, en mi época de colegial, los mismos LADRIDOS que me lanzaba mi "profesor" en 1948, cuando me hacia levantar el brazo cada dia y con fervor me decia que tenia que amar a la bandera (estanquera) que era españa y me obligaba a cantar el cara al sol.Por favor no pareis nunca de ladrar, para que nunca me olvide de aquellos años "TAN FELICES".
    Jordi

    ResponElimina
  9. http://insurgente.org/index.php/template/2012-04-11-07-45-08/cataluna/item/3020-un-parlamentario-de-ciudadanos-habla-de-golpe-de-estado-en-catalu%C3%B1a

    Ara espero que tots els pro-ciutadans que han insultat a l'autor de l'article pels paral·lelismes que ha utilitzat apliquin el mateix criteri amb el seu diputat.

    Vaig fent crispetes mentre espero els vostres missatges.

    David

    ResponElimina
  10. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. Los que quieren imponer y destruir la lengua española en catalunya, acusan de eso mismo a aquellos que quieren la igualdad de lenguas y derechos.

    Sencillamente, hilarante.

    ResponElimina
  12. ¡¡¡Lárgate a tu españa con tu lengua española, aqui no la necesitamos ni a gentuza como vosotros?
    A este "niñato" le tengo que recordar que su amado "paco el pantanos" nos prohibió hablar nuestra lengua BAJO PENA DE MUERTE, ¿te enteras "niñato" y tu y los tuyos vais por el mismo camino, pero esta vez bais a rabiar.
    Jordi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Abans de dir res, apren a escriure... me da igual en que idioma, pero aprende.

      Elimina
    2. Hablando de aprender a escribir... en la frase " me da igual en que lengua" (escrito el 19 por Anónimo), ese "que" lleva acento. Antes dar consejos para que alguien aprenda a escribir, primero hay que saber hacerlo.
      María Rosa Hernández

      Elimina
    3. ... i a més aprèn va amb accent obert! Si aquests elements que ni tan sols saben escriure correctament ens han d'ensenyar coses, anem bé!
      Josep

      Elimina
  13. El comentari fer per Anònim 19 de desembre de 2012 13:57
    Un administrador del bloc ha eliminat aquest comentari.
    És el següent:
    Clar i concís, felicitats pel text! I sí molesta algú serà per que dius veritats, i les veritats ofenen!
    Vito

    ResponElimina