dilluns, 9 d’abril del 2012

No al Soterrament; la lluita continua.




Aquesta darrera setmana, es presentaven els pressupostos generals de l'estat, on no es contemplava cap partida per executar el Soterrament de la línia de Montcada Centre. 

Les promeses de l'anterior executiu espanyol del PSOE, i el nou del PP deien que treballarien pel Soterrament, assignarien partides, encara que fossin petites per poder fer el Soterrament. Només això, paraules; incompliments i mentides que de forma reiterada hem de suportar els habitants d'aquest poble, porta d'entrada a Barcelona pel nord. 

Igual que Vandellòs i Ascó reben importants subvencions per tenir al seu municipi, indústries estratègiques i perilloses, a Montcada i Reixac conflueixen 2 autopistes, 3 línies de tren, 2 carreteres nacionals i no rebem cap tipus de compensació. Unes infraestructures que parteixen el nucli urbà dificultant la mobilitat, generen contaminació ambiental i sonora, els trens atropellen els nostres veïns i veïnes, i un llarg etcètera de greuges que suposa el tenir una via de tren en ple centre. 

Resulta escandalós, les paraules de la diputada al Parlament de Catalunya i regidora de l'ajuntament, Eva García, i que recull LAVEU.CAT, fa tot just un mes: "La voluntat del govern d'Espanya és claríssima donat que considera que és una gran oportunitat per a la nostra ciutat i pel que representa també la seva connectivitat i el transport al cinturó metropolità". Alguns polítics deuen creure que els ciutadans som idiotes, que s'ens pot mentir impunement i que es poden fer volar coloms, sense que tingui cap conseqüència. Poder va sent hora que comencem a declarar persones no grates al municipi, a tots i totes aquelles que ens prenen per idiotes.


Ara el que cal és continuar amb les mobilitzacions, som tots i cadascun dels ciutadans d'aquest municipi amb la plataforma Soterrament Total Ara, els que tenim la clau per aconseguir el Soterrament. Només amb la mobilització i la pressió ciutadana, ho aconseguirem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada