dimecres, 18 d’abril del 2012

Programa del 25è Aniversari del Drac i Diables de Can Sant Joan.



El proper divendres s'inicien els actes d'aniversari amb el Tast de presentació al Carrer Major. L'acte consistirà en una cercavila on s'informarà als montcadencs del 25è aniversari de la colla de diables.
Dissabte arriba el plat fort de l'aniversari, a partir de les 11 del matí,l 'Agrupament Escolta el Turó organitza una gimkana per nens de 4 a 14 anys a la plaça del Bosc.
A partir de les 18.30 hi haurà una cercavila musical pels carrers de Can Sant Joan, i a les 20 hores l'espectacle El FOC organitza't per de Dèria Teatre. Pel que hem pogut saber, serà una lluita teatralitzada entre el bé i el mal. Animeu-vos que té molt bona pinta.
A les 21 hores donarà inici el correfoc amb els diables de Can San Joan, els diables de la Junquera, diables de Nou Barris, els de Ripollet i la diabòlica de Sant Andreu.
La festa finalitzarà amb un concert a la pista de l'Hotel d'Entitats, a partir de les 24 hores. Els grups seran Panqueque i els montcadencs Itaca Band, que inicien gira 2012 amb aquest concert.

Moltes felicitats!

Salut, foc i festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada