divendres, 13 d’abril del 2012

Opinió. Sense cap, ni hospital al riu.


Encetem l'apartat d'opinió del bloc. Aquest apartat resta obert a tothom que tingui coses a dir de Montcada. El col·lectiu de Les Altres Veus no té perquè compartir les opinions vertides en aquests apartat.
Els escrits poden ser signats, anònims o amb pseudònims. Agraïriem que si es algú vol acabar als jutjats amb les seves opinions, ens envii una fotocòpia del seu DNI.
-------------------------------------------------------------

Llegia aquest matí a la web de l’ajuntament i a laveu.cat, les declaracions de l’alcaldessa en relació a la remodelació de la riba del riu Besòs. 

En primer lloc, podem començar a parlar de l’única concreció de tot el document. Fa referència al Soterrament de la la línia de Portbou. Només que per aquesta proposta, ja dono per aprovat amb nota el Plà Besòs. Del document seria interessant saber quines espècies d’animals i de plantes es recuperarien, si podrem tornar a veure nens banyant-se en les aigües cristal·lines del riu, quants quilòmetres tindrà el canal navegable, la millora dels accessos al riu... Hagués agraït enormement, poder llegir el document integrament. Amb les noves tecnologies i Internet no hauria de suposar cap problema.  


En segon lloc, trobaríem la gallina dels ous d’or: els calers. Tots sabem i som conscients, de les limitacions pressupostaries i les retallades que estem vivint. Les administracions no tenen ralets a la caixa, i els pocs que hi ha se suposa que van a cobrir actuacions prioritàries. Entenc que per actuacions prioritàries: dotar els serveis socials de recursos, actuacions urgents en infraestructures i  generar ocupació. No tinc cap dubte que fora del Pais Valencià, a cap polític se li passarà pel cap destinar uns quants milions d’euros,a  l’adequació de l’entorn fluvial del Besòs.
Que quedi clar que sóc un amant de la natura i m’encantaria recuperar l’entorn fluvial!


Cal ser seriosos i treballar per allò realitzable, que doni respostes a les necessitats dels nostres ciutadans i no fer volar coloms.


Li recomano enèrgicament Sra. Alcaldessa, que escolti la gent del carrer, preocupis immediatament de les seves preocupacions: habitatge, atur,el nou Miró, el tancament de les urgències, els Plans de barris; tots serem més feliços, i la nostra felicitat augmentarà.

Escrit per Babidí(M)

1 comentari:

  1. Estant totalment d'acord amb l'opinió de Babidi, jo afegiria una altra pregunta més al Partit Sucialista Espanyol de Montcada i és la següent: ¿s'ha passejat algun Sucialista per la vora del Besòs des del pont a la carretera de la Roca fins a Can Sant Joan i no ha percebut unes olors nauseabunds que es desprèn en aquest trajecte?
    Jordi.

    ResponElimina