dilluns, 14 de gener del 2013

Els regidors de #Montcada no utilitzen gaire el Twitter.

Hem fet una breu cerca dels regidors de Montcada i Reixac, per tal de veure quins d'ells utilitzen una de les xarxes socials més de moda i quin ús li fan. És resultat és força desolador: dels 8 regidors del PSC només 3 utilitzen el Twitter i d'aquella manera, dels 4 de CiU només Joan Maresma a utilitzat aquesta xarxa social encara que fos durant 15 dies, d'ICV-EUiA els 4 regidors tenen Twitter i 3 d'ells l'utilitzen de forma habitual. La regidora de C's també utilitza el Twitter de forma habitual. Del Partit Popular no tenim notícies al Twitter, al igual que ERC.
Podria ser que no haguéssim estat capaços de trobar la resta de regidors de l'Ajuntament; hem visitat els seguidors dels seus respectius partits i no han aparegut en la llista. Si en coneixeu algun que no surt a  la llista i ens el voleu fer arribar perfecte.



@mariaelena_mir: Maria Elena Pérez, alcaldessa de Montcada. Utilitza el Twitter de forma habitual, 778 piulades i 459 seguidors. Agraïm que sigui un dels pocs regidors de govern amb compte activa a Twitter, però agrairiem també que ens expliques en que dedica la seva jornada laboral més enllà dels actes protocol·laris. Creiem que és ella mateixa qui escriu les seves piulades.

@judithmojeda: Judit Mojeda del PSC, no és dels regidors més actius del govern. Amb els seus 74 twets i 97 seguidors és un compte agradable de llegir, combina l'actualitat política, amb piulades de dret, alguna conversa amb el tècnic de medi ambient de l'Ajuntament @jmaurir i la seva militància al PSC. A tall d'anècdota és amiga de PxC Torelló.

@jomartinmir @JonathanMartinJ: Jonathan Martín del PSC, tot i tenir dos comptes de Twitter, cap d'ells a tingut activitat en el últim any. 176 piulades i 105 seguidors.

@joanmaresma: Usuaria inactiu, només va tenir 15 piulades durant la campanya electoral de les últimes municipals, Joan Maresma té 50 seguidors.

@albadlo: Alba de Lamo de EUiA. El seu Twitter registra força activitat política, amb 430 piulades i 255 seguidors.

@lauramir77: No hem estat capaços d'esbrinar cap informació de la regidora d'ICV, Laura Campos. La nostra sol·licitut d'amistat està pendent i té el compte protegit.

@oscargilsot: El regidor d'EUiA més actiu de tots els regidors. Les 1780 piulades i els 255 seguidors el situen a molta distància de la resta de regidors. El seu domini del Twitter es fa patent en la forma com realitza les seves actualitzacions, repiulades constants, etiquetes, adjuntar informacions...

@josepmariamir: Josep Maria González d'ICV té el seu usuari inactiu. 5 piulades i 53 seguidors ja fa gairabé 2 anys ho demostren.

@CarmenRomero_Cs. Utilitza el Twitter de forma habitual. Té un gran domini d'aquesta xarxa social al igual que @oscargilsot, encara que no té tantes piulades com el regidor d'EUiA. No tenim gaire clar que sigui ella qui gestiona aquest compte de Twitter.

Pel que fa als partits polítics de Montcada i Reixac aquí teniu els usuaris per si voleu interactuar amb ells. @icveuaimir, @icveuiamontcada, @CUP-MiR, @PSCMontcada, @CIUMONTCADA, @EUiAMontcada, @CsMontcada

De tot plegat, sorprèn el poc ús que fa el poble de #montcada d'aquesta xarxa social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada