dimarts, 15 de gener del 2013

Itaca Band entra a l'estudi per enregistrar el seu segon disc.


El grup montcadenc Itaca Band va iniciar ahir dilluns, la gravació del seu segon disc. Tot i que encara no tenen decidit el nom, ja saben, que sortirà a la llum a principis de Maig.
El grup, que viu de les seves actuacions en directe, amb uns concerts enèrgics i mestissos, on combinen sons mediterranis amb sons afroamericans, continuen la seva progressió tant qualitativa com quantitativa. La seva última gira La vuelta al mono, així ho demostra. Una cinquantena de concerts amb una afluència de públic més que destacada, visitant pobles tant distants com el poble gallec, el poble basc o el poble aragonès.
Tot i la situació econòmica adversa que els toca viure, on alguns dels ajuntaments que els han contractat encara no els han pagat, estan animats i contents de poder continuar fent una de les coses que més els agrada.
A pesar d'haver compartit escenari amb alguns dels grups més punters del país com Obrint Pas, Txarango, La Pegatina o Molotov, volen continuar la seva progressió musical i arribar al moment en que el seu hobby és converteixi en la seva feina.
Segons han pogut saber Les Altres Veus, Itaca Band està mantenint converses, força avançades amb una de les discogràfiques més importants dels Països Catalans.

Desitgem molta merda al grup montcadenc tot esperant el seu nou disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada