dimecres, 9 de gener del 2013

Posada en funcionament del TAV al seu pas per Montcada i Reixac

Ahir va tenir lloc l'inauguració de l'AVE al seu pas per Montcada i Reixac i que connecta Barcelona amb Figueres.
El president de la Generalitat, acompanyat per el president espanyol i el príncep de Girona, van tallar la cinta inaugural a l'estació de Girona entre protestes a l'exterior de l'estació. Aquestes protestes ben ve es podrien subscriure perfectament a Montcada i Reixac: Molèsties al veïnat com a conseqüència de les obres, no soterrament de les vies de rodalies i mitja distància al seu pas per Girona i deixadesa de la línia de ferrocarril convencional a comarques.
La Plataforma Soterrament Total lamenta que la posada en funcionament del TAV no hagi portat al municipi el Soterrament Total de la línia de França al seu pas pel municipi. Amargament, Relat es lamenta que després de tota la feina feta: manifestacions, recollida de signatures, reunions... no s'hagi aconseguit el propòsit inicial de la creació de la Plataforma.
Lamentem profundament la desídia del govern espanyol per tal no complir amb allò que s'havia compromès amb la ciutadania de Montcada i Reixac i reiterem el clam que s'ha sentit i vist els nostres carrers durant els últims anys.
Per acabar hem rebut d'un dels nostres lectors una cita que per ell, exemplifica molt bé alguns dels errors comesos per la Plataforma: "Si no desplegais acciones de fuerza y esperais quietos a la ley del reparto de tierras, os quedareis sin ley y sin  tierra. Lenin."

Foto extreta del blog montcadareixac.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada