dijous, 10 de gener del 2013

L'espanyolisme aprèn a pintar a Montcada i Reixac.



Després de la massiva manifestació de l'11 de Setembre del 2012, l'espanyolisme s'ha activat. La primera mostra d'aquesta activació la vam trobar el 12 d'Octubre, l'espanyolisme va ser capaç d'omplir la plaça de Catalunya, el 6 de Desembre van tornar a sortir al carrer amb una afluència molt menor, tot recorrent el manifestòdrom de Barcelona. A Montcada i Reixac, l'espanyolisme representat per Ciutadans i el Partit Popular, amb l'assistència dels seus militants i alguns veïns que també es van sumar a la manifestació.
Des de la campanya electoral, es repeteix l'imatge de qualsevol element del mobiliari que faci olor a independentisme, és pintat amb una esvàstica.
Com a mostra d'aquest acte, hem fet algunes fotografies a les plaques de les seus d'ERC i CIU, i un cartell de la CUP.


1 comentari:

  1. El que és perillós, no només és la incultura que demostren, sinó que per tota Barcelona corren pintades similars...
    Estem vivint moments molt tensos d'atacs feixistes, la vella ( que mai bella) escola d'skins i caçeres, de discursos demagògics que criden a la xenofóbia i com de perisollos són i com el barri de La Ribera n'és, a vegades, un blanc massa fàcil.
    El feixisme i el nazisme sorgeixen de la intolerància més medieval i no s'és conscient del significat d'aquestes paraules. Ja està prou bruta la història perquè s'hagin d'embrutar també les parets de Montcada amb símbols i paraules d'aquest tipus.

    ResponElimina