dimecres, 28 de novembre del 2012

Comunicat del PSC


Arran dels fets succeïts durant aquest matí, en què els Mossos d'Esquadra s’han personat a l’Ajuntament per recollir un expedient administratiu, que no té res a veure amb temes urbanístics i d'adjudicacions  i davant de les notícies publicades als mitjans de comunicació, que relacionen un possible cas de corrupció que s’està investigant a Sabadell amb la figura de l’alcaldessa de Montcada i Reixac, el PSC Montcada i Reixac declara el següent:
- L’Ajuntament ja ha informat en un comunicat oficial que no s’ha realitzat cap escorcoll en les dependències del Consistori i que no s’ha practicat cap detenció, i des de l’Ajuntament s’ha col•laborat i ha aportat tota la documentació que han sol•licitat.
- L’alcaldessa María Elena Pérez ha estat imputada pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Sabadell per poder aclarir en breu els detalls de l’expedient administratiu mencionat amb anterioritat.
- L’alcaldessa María Elena Pérez ha manifestat la seva voluntat inequívoca de col·laborar amb la justícia i defensar la seva innocència, la seva honorabilitat i la imatge de la nostra ciutat.
- La primera secretària del PSC local, María Elena Pérez, ha comunicat a la Comissió Executiva Local, en base al Codi Ètic del PSC, per la transparència i la confiança ciutadana, que posa el seu càrrec orgànic a disposició del Partit per a què es procedeixi a la suspensió temporal de les seves responsabilitats al PSC.
El PSC vol recordar que, davant de tot, preval el dret a la presumpció d'innocència  Els socialistes volem reiterar el nostre compromís de tolerància zero contra la corrupció en qualsevol àmbit de la societat. Per això, els socialistes desitgem que s’esclareixin els successos el més aviat possible, pel bé de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada