dissabte, 3 de novembre del 2012

Opinió. Una aposta per les polítiques de joventut a Montcada i Reixac.


Hem trobat aquest article al blog de l'Antonio Alcántara que fa referència a l'espai juvenil Can Tauler. Sentim la presentació del text però no hem pogut maquetar-lo de nou. Us animem a llegir el seu blog: http://educaciotransformadora.wordpress.com/

Una aposta per les polítiques de joventut a Montcada i Reixac
Aquest dies en el que els mitjans de comunicació fan una descripció desoladora de la situació dels joves i el Conseller Mena els envia a posar cafès a Londres ha estat un alegria trobar en la foto de portada del periòdic de la Veu de Montcada el 10è aniversari del Casal Jove Can Tauler. Espai de titularitat municipal que aglutina i dinamitza diferents accions a nivell de joventut del municipi.
Ha estat una alegria perquè significa que el municipi aposta per les polítiques de joventut i pel treball en i des dels joves. Una inversió i no una despesa que diríen des de l’Associació Catalana de Professionals de Polítiques de Joventut – ACPPJ.
En altra moment històric no tindria més rellevància però avui en dia es difícil de trobar aquestes coses. Segurament les polítiques de joventut de Montcada no arribaran  a tot arreu on voler arribar, ni donaran veu a tots els joves del municipi organitzats o no. Hauria estat interessant l’opinió de l’Assemblea de Joves o obrir una línia d’intervenció al barri de Can Sant Joan, que tant ho necessita.
El que està clar és que són 10 anys de Can Tauler i són 10 anys de treball amb i des dels joves, i això és per felicitar!!! Per felicitar a tots els professionals i joves que han construït aquests deu anys i que han aconseguit que Can Taulell sigui portada. Per molt més anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada