dimarts, 27 de novembre del 2012

L'alcaldessa de Montcada i Reixac imputada per tràfic d'influències.

Aquesta tarda hem sapigut de l'imputació de l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez pel cas de corrupció urbanística que s'ha desenvolupat durant tot el dia d'avui a Sabadell.
Fent memòria, podem recordar que l'alcaldessa de Montcada i Reixac va accedir a l'alcaldia després de la renúncia de César Arrizabalaga, que s'havia vist esquitxat per un altre acte de corrupció urbanística, el cas Pretòria, amb epicentre a Santa Coloma de Gramanet, amb imputats del PSC i CiU. En aquest cas la Guardia Civil, ja va registrar l'Ajuntament de Montcada i Reixac.
Avui, han estat els Mossos d'Esquadra, a través del jutjat d'instrucció nº 1 de Sabadell que han entrat a l'Ajuntament de Montcada i Reixac, cap a les 10 hores. Segons l'alcaldessa de MiR per agafar un expedient administratiu que no tenia res a veure amb el cas Mercuri. Podeu escoltar les declaracions de l'alcaldessa, on amb cert nerviosisme desmenteix les acusacions que les relacionen amb el cas Pretòria. http://www.laveu.cat/NOTICIES/default.cfm/ID/194626/T/l-alcaldessa-desvincula-montcada-afer-sabadell.htm
Mentre l'alcaldessa, desmentia la seva implicació amb el cas Mercuri, TV3 afirmava a primera hora de la tarda que l'alcaldessa havia estat imputada per tràfic d'influències. La prova, és una conversa amb el secretari d'organització del PSC, Daniel Fernández, on es comprometia a colocar a una persona a l'Ajuntament de Montcada.
A tall d'anècdota, hem passat a xafardejar, els dos locals per on es mou l'alcaldessa, l'Ajuntament on hem trobat Ana Ribas i Josep Teixidó amb cares de preocupació i parlant per els seus telèfons mòbils, i la seu del PSC, que roman obert, amb les llums apagades i amb membres de l'executiva a l'interior reunides.
Per acabar l'escrit us adjuntem un comentari anònim que hem rebut aquesta tarda.
Caldria puntualitzar una dada d'aquesta informació que no és correcta.
Van ser 4 (i no 3) les persones que van ser forçades a renunciar al seu dret d'esdevenir Regidors de la nostra ciutat:
1.- Rafael Ruiz López
2.- Miguel Blandino Zorrilla
3.- Josefina Manzano Yuste
4.- José Ramon Rivas Gutiérrez
Caldria remarcar que aquestes renúncies s'enmarquen en un procés totalment reprobable, injust i fora de l'autoritat moral secundat pels senyors Bustos, germans ells, que van portar a l'Alcaldia de la nostra ciutat a una persona amb experiència zero i amb contacte social zero. La mateixa jugada va incloure mantenir en el càrrec a Regidors que porten més de 12 anys realitzant una gestió netament mediocre.
Una jugada interessada amb l'únic objectiu que el fet de controlar remotament l'Ajuntament de Montcada i Reixac desde Sabadell. Dos Ajuntaments pel preu d'un. 
Com a prova d'això, el fet d'incorporar immediatament a un càrrec de confiança que era un ABSOLUT DESCONEGUT de l'alcaldessa, el senyor Josep Boix, hores d'ara treballant en l'estructura del PSC de la Federació Vallès Occidental Sud.
Aquest és l'anomenat "Estil Bustos", definit per ICV. Incorporar persones amb tres úniques qualitats: VER, OIR I CALLLAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada