divendres, 16 de novembre del 2012

El Correllengua d’enguany comptarà amb l' actuació musical de L’Espingari

 Un any més, el Correllengua arriba a Montcada i Reixac carregat d’actes per promoure la llengua i la cultura catalanes
   El divendres 23 de novembre, a les 21hores, es farà un sopar de taverna a l’ABI que acabarà amb un concert de L’Espingari, en què s’interpretaran havaneres i cançons de taverna. Durant el sopar comptarem amb la presència de l’escriptor David Vila que presentarà el seu nou llibre: Català a la carta. Els interessats poden adquirir els seus tiquets (15 euros) a la Perruqueria Mestres (c/Major, 6), a La Unió i  al Cafe Colon. Durant aquest acte , es lliuraran tres premis a diferents entitats municipals com a reconeixement de la seva tasca en favor de la llengua i la cultura catalanes.
  Els actes del Correllengua acabaran el mateix dissabte, després del sopar, amb Gresca Catalana al Casal Popular El Brot.
Recordem que: “El Correllengua és una campanya de sensibilització cultural que es fa amb periodicitat anual destinada a la defensa de la llengua catalana, iniciada per primera vegada l'any 1996.
  La Coordinadora d'Associacions per la llengua Catalana (CAL) és l'entitat encarregada d'organitzar el Correllengua en tots els territoris dels Països Catalans excepte al País Valencià, on aquesta tasca la du a terme Acció Cultural del País Valencià  i a Mallorca on l’organitza Joves de Mallorca per la Llengua.
  En el Correllengua es fan un seguit d'actes de caire lúdic, festiu, pedagògic i reivindicatiu, el més emblemàtic dels quals és el pas de la flama, per les diferents localitats del territori”.  Font: Viquipèdia

http://davidvilairos.blogspot.com/2012/08/catala-la-carta.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada