dimecres, 6 de febrer del 2013

Aquest dijous es reobren les urgències.

El títol és mentida. Només voliem cridar la vostre atenció perquè us manifesteu dijous per reobrir les urgències. 

La llarga mobilització per reobrir les urgències nocturnes al CAP de Montcada i Reixac no s'atura. Setmanalment, entre una cinquantena i un centenar de persones, es manifesten pels carrers de Montcada i Reixac. Alguns dies, es desplacen fins a la rotonda de la Roca, on tallen el trànsit uns minuts, o fins el pont de la Salle amb idèntic resultat; l'últim dijous de mes es concentren davant del Ple Municipal.
Dijous passat, vam estar xerrant amb alguns dels manifestants, copsant les opinions i les seves inquietuds  Un dels manifestants explica amb gran encert i amb certa tristor que una gran part dels manifestants tenien arrugues i ja lluitaven en època del dictador. Aquest mateix manifestant, 'no es mostrava preocupat per l'estancament en l'assistència a les manifestacions' i afirmava que 'els que es manifesten són incansables, i no pensaven deixar-ho estar'. Un altre manifestant explicava que era un joc, perdia qui es cansi primer de les mobilitzacions setmanals. Aquest manifestant també lamentava la poca presència de gent que no fos gent gran.
Des de la redacció, destaquem la gran presència policial, des de els inicis de la mobilització. El cos autonòmic dels Mossos d'Esquadra, és l'encarregat de la vigilància de les manifestacions i tasques de suport a la Policia Local. Alguns dies han mobilitzant furgonetes de l'ARRO. No han tingut inconvenient en identificar i fotografiar els manifestants, com multar als organitzadors per evitar talls de trànsit
La Policia Local és l'encarregada del trànsit i de la custodia de la Casa de la Vila els dies de Ple.
Desitjant reobrir les urgències després de gairabé 2 anys.

Com sempre tots els dijous a les 19.30 a la plaça Lluís Companys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada