dimecres, 27 de febrer del 2013

#LaCampanyaContinua


extret del blog de l'AV de Can Sant Joan


Per la dignificació del Rec Comtal

En resposta a les declaracions de la Regidora de Medi Ambient de l’ Ajuntament de Montcada Judith Mojeda.
El Rec Comtal necessita una intervenció global i no només un rentat de cara.
degradacio-rec-comtal-2013-(1)El Rec Comtal a Montcada i Reixac necessita de manera continua neteja, manteniment de les herbes, contenidors, il·luminació, senyalització informativa,  marcar el camí per a que puguin passar tots els veïns inclosos cadires de rodes, carros de la compra o cotxets de nens petits. Ara és un espai abandonat que utilitzem a diari un munt de veïns.
Hi han persones que embruten, però el que realment ens preocupa és que l’ajuntament no assumeixi les seves responsabilitats i, que a més, demani que ens denunciem entre ciutadans.
Els veïns ens preguntem “si el carrer Major també s’embruta, però la brigada el neteja de manera continua quin problema hi ha a Can Sant Joan? Som la perifèria? Som gent obrera i immigrant?” No tenim dret a espais arreglats i dignes? No ho entenem.
Disposar d’un medi ambient adequat és un dret constitucional que es recull en les ordenances municipals. Aquestes estableixen clarament l’obligatorietat del municipi de mantenir en correcte estat de conservació i neteja els serveis verds i els diferents espais que l’integren. Així mateix la Carta de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutatfa esment del Dret al Medi Ambient i la necessitat que els ajuntaments protegeixin els espais verds.
Des d’aquí convidem a la Regidora de Medi Ambient Judith Mojeda a fer una trobada al mateix Rec Comtal per posar fil a l’agulla.
La Campanya per la dignificació del Rec Comtal continuarà fins que l’Ajuntament realitzi una intervenció i millora integral de Rec Comtal a Montcada i Reixac.
De moment pots signar aquí:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada