dijous, 14 de febrer del 2013

Bustos dimiteix, Pérez....


A Sabadell l´alcalde Manel Bustos deixa l´alcaldia no per dignitat, no per gust, ho deixa per no debilitar les estructures del seu partit i la seva manera de fer, "poc honesta". 
http://www.ara.cat/politica/bustos-sabadell-psc_0_865713519.html

En canvi al nostre poble tot segueix igual, la nostra alcaldessa plora, no per la contaminació, ni el tancament de les urgències, ni el no soterrament,etc. Plora per ser una alcaldessa dèbil que claudica davant de les persones que la van col·locar a l´alcaldia i que li diuen qui és bo per contractar i qui no.....
http://www.ara.cat/politica/bustos-sabadell-psc_0_865713519.html


Això s´anomena tràfic d´influències i també és un delicte!!!




* Reproduïm part de l´article d´avui al Pais on explica com van anar els fets (si voleu llegir l´article sencer cliqueu el link)



El Ayuntamiento de Montcada publicó las bases del concurso público para designar director de área territorial en abril de 2010. Las bases dejan claro que es un puesto “no permanente” y que solo pueden optar a él “aquellos candidatos que hayan obtenido de la empresa de selección el resultado de apto”, según la exposición razonada que el juez de Sabadell ha enviado al TSJC. Las ocho llamadas restantes que acreditan el presunto tráfico de influencias se suceden a partir de esa fecha.
Las cosas no van bien. Carmina Llumà parece no dar el perfil para el cargo -retribuido con 52.000 euros anuales- y hay otras candidatas mejor situadas. Manuel Bustos hace un encargo a su hermano: “He estado con ella (Llumà) y me he quedado muerto con lo que me ha explicado. Creo que tendrías que coger el coche e ir a hablar con ella (la alcaldesa) en Montcada. Si pasa alguna cosa que no es la que tiene que pasar tendremos un problema”. Paco Bustos cumple, visita a la alcaldesa y regresa más tranquilo. “No, solo para decirte que ya he estado con ella y que todo bien y controlado”. Pese a que ambos hablan “de forma críptica y en clave”, dice el juez, el significado de lo que ha ocurrido no da lugar a dudas: ambos ejercen “presiones” sobre la alcaldesa mediante “entrevistas personales” en una relación que “no es entre iguales”.
La tesis del juez la confirma la advertencia posterior del alcalde a Daniel Fernández: “Llámala (a la alcaldesa), no te fíes porque esta niña es tonta del culo (...) Y, si no la apretamos un poco, se va a dejar influenciar por la mala gente que tiene a su alrededor”. El secretario de organización del PSC habla con María Elena Pérez y se mofa de los procedimientos públicos de contratación: “Ahora, cuando fichan a un directivo (en Montcada), tiene que haber un proceso de selección y para eso tienen contratada a una empresa. Ríete, ríete, Pepita. Pues la empresa ha hecho un informe, un psicotécnico (...) y declara no apta a nuestra candidata (...) Bueno, pues yo le he dicho, oye, que cojan a la empresa y el no apta que quiten el no, ¿vale?” Fernández da a entender que un político puede decirle a esa empresa que dé la mejor puntuación a la candidata a la que quiera colocar. Y Bustos se carga de un plumazo cualquier atisbo de transparencia en la administración: “No no, hay que cambiarla, ya le he dicho. Hablaré con mi hermano y la cambianos y ya está, tú”.
Cinco días antes del nombramiento, el ambiente es distendido. Los Bustos convienen que el tema “se está resolviendo”. La buena nueva se confirma el 29 de mayo. Paco le dice a Manuel: “Solo para que lo sepas, lo de la Carmina, que hoy han firmado el decreto, ya se lo han dicho. El lunes empieza a trabajar”.

1 comentari:

  1. És ben lleig el lloc en el que quedem els ciutadans i ciutadanes de Montcada i Reixac en saber que, després de la dimissió del “Cèsar i la Guàrdia Pretoriana”, el PSC ens va assignar una nova alcaldessa de la qual el principal dirigent comarcal pensa que és “tonta del cul”. Si aquesta és l’estimació que aquest partit té cap al nostre municipi i la nostra gent, el PSC no hauria de treure ni un sol vot en les properes eleccions.
    Naturalment això seria així, si consideressim que la hipòtesi de l’alcalde imputat (“persona a qui s'imputa un delicte”) fos certa i l’alcaldessa del nostre poble fos “tonta del cul”.
    Atés que aquest home, l’excalde de Sabadell, no sembla molt de fiar i el valor de la seva paraula és més aviat escàs, hem de considerar seriosament la possibilitat que María Elena Pérez no sigui “tonta del cul”. Però aquesta possibilitat solament s’hauria de tenir en compte segons l’actitud que la mateixa insultada adopti davant d’aquell que l’insulta i de l’organització política que, ara per ara, acull “l’alcalde faltón” .
    Haurem de pensar que aquest individu no té raó, si l’alcaldessa de Montcada reivindica de manera innegociable davant del seu partit la seva pròpia dignitat i la del municipi al qual representa. Haurem de pensar que l’alcaldessa no és “tonta del cul”, si reclama la immediata expulsió del PSC d’aquest individu, i no per la seva imputació, sinó pel menyspreu vers una militant i càrrec institucional del partit i pel menyspreu del municipi al qual representa com a alcaldessa.
    Si aquest senyor no és expulsat, l’alcaldessa s'hauria de donar de baixa del PSC–sense necesitat de renunciar a l’Alcaldia–,o llavors haurem de pensar que no només és “tonta del cul”, sinó que és incapaç de defensar la dignitat pròpia i la del municipi al qual intenta representar.

    ResponElimina