dimarts, 12 de febrer del 2013

Ara.cat Segons Manuel Bustos, l'alcaldessa de Montcada i Reixac és tonta del cul.


http://www.ara.cat/politica/Bustos-Fernandez-Mercuri-Montcada-alcaldessa-tonta_0_864513754.html



1 comentari:

  1. És ben lleig el lloc en el que quedem els ciutadans i ciutadanes de Montcada i Reixac en saber que, després de la dimissió del “Cèsar i la Guàrdia Pretoriana”, el PSC ens va assignar una nova alcaldessa de la qual el principal dirigent comarcal pensa que és “tonta del cul”. Si aquesta és l’estimació que aquest partit té cap al nostre municipi i la nostra gent, el PSC no hauria de treure ni un sol vot en les properes eleccions.
    Naturalment això seria així, si consideressim que la hipòtesi de l’alcalde imputat (“persona a qui s'imputa un delicte”) fos certa i l’alcaldessa del nostre poble fos “tonta del cul”.
    Atés que aquest home, l’excalde de Sabadell, no sembla molt de fiar i el valor de la seva paraula és més aviat escàs, hem de considerar seriosament la possibilitat que María Elena Pérez no sigui “tonta del cul”. Però aquesta possibilitat solament s’hauria de tenir en compte segons l’actitud que la mateixa insultada adopti davant d’aquell que l’insulta i de l’organització política que, ara per ara, acull “l’alcalde faltón” .
    Haurem de pensar que aquest individu no té raó, si l’alcaldessa de Montcada reivindica de manera innegociable davant del seu partit la seva pròpia dignitat i la del municipi al qual representa. Haurem de pensar que l’alcaldessa no és “tonta del cul”, si reclama la immediata expulsió del PSC d’aquest individu, i no per la seva imputació, sinó pel menyspreu vers una militant i càrrec institucional del partit i pel menyspreu del municipi al qual representa com a alcaldessa.
    Si aquest senyor no és expulsat i l’alcaldessa no es dona de baixa del PSC–sense necesitat de renunciar a l’Alcaldia–, llavors haurem de pensar que no només és “tonta del cul”, sinó que és incapaç de defensar la dignitat pròpia i la del municipi al qual representa.

    ResponElimina