dilluns, 11 de febrer de 2013

Com podeu ajudar Can Piella?
Hola, amigues lloques,
Can Piella ja ha rebut la notificació judicial segons la qual en un plaç de 5 dies hàbils (fins el divendres 15 de Febrer) hem d’abandonarvoluntàriament el niu. Però no és aquesta la nostra voluntat, sinó una imposició.
Després de més de tres anys i mig covant un ou d’alternatives, no trobem sentit a abandonar-lo – precisament ara, que estava madurant tant! – i necessitem comptar amb vosaltres de nou.
Com podeu ajudar Can Piella?
1. Participant a les Jornades “Covant Alternatives” el divendres 15, dissabte 16 i el diumenge 17 de febrer
Volem una Can Piella Viva i per això us convidem a compartir xerrades, tallers, activitats, música… i així construir unes Jornades en les que, si voleu, teniu molt a aportar. Us proposem, primer de tot:
- Que us apropeu a gaudir de l'espai i la gent. 

i a més a més ...
- Si podeu, aportar una xerrada, un taller...
- Si teniu contactes d'altres persones que us agradaria que vinguessin a exposar alguna cosa...
- Si teniu un grup, actues, pintes...

...Escriviu-nos amb les PROPOSTES enviant TITOL/ACTIVITAT, PREFERENCIAS DE CALENDARI, NOMBRE DE GENT A LA QUE ES DESTINA, CONTACTE i MATERIALS QUE NECESITEU A: 
jornadescanpiella@autistici.org

(Hi haurà espai d'acampada)
2. Firma la nova campanya de oiga.me
Cada cop que algú signi es rebrà el missatge als jutjats de Cerdanyola per notificar-li al jutge que el que duem a terme aquí no és un delicte i que desallotjar aquesta masia i el projecte que s'hi desenvolupa és il·legítim. Aquest desallotjament corromp els valors que moltes volem arrelar mentre altres fets realment mancats d'ètica són intocables.

3. I a partir del dilluns 18...

Seguirem donant vida a Can Piella. Us convidem a conèixer-nos una mica més, a passar-vos per la masia, a portar la tenda de campanya i acampar un parell de dies (o els que pugueu o vulgueu). Compartirem coneixements, treballarem a l'hort, farem bioconstrucció, aprendrem fusteria,  plantarem arbres, farem pa, difondrem el que aquí es fa... 

Podeu avisar-nos sobre quan veniu o venir directament. 

Des d'aquí seguirem covant, per molt greu que a alguns els sàpiga.

Moltes gràcies a aquelles que ens estàn donant suport. Juntes podem!
-----------------------
P.D. Entretant: Mantenim les activitats! (Curs d'horticultura,  jornades de treball, bioconstrucció, Reclaim the fields, festa d'aniversari...)
www.canpiella.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada