dimarts, 26 de febrer del 2013

Veïns de Montcada participaran a la Trailwalker d'Intermón Oxfam

Un grup de veïns del municipi, s'està preparant per participar a la caminada Trailwalker 2013 que organitza Intermón Oxfam. http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca
La Trailwalker és una caminada popular en equips de 4 persones, que han de recorrer 100 km en menys de 32 hores. L'inscripció a la caminada serveix a Intermón per lluitar contra la pobresa.
Divendres, han organitzat un sopar per recollir fons. Us deixem amb la info del sopar i us anunciem que s'han exhaurit les 190 places que s'ofertaven pel sopar.

1 de març - Sopar solidari amb actuacions musicals en directe.
A les 21 h, a l'ABI - Ateneu Domingo Fins (C/ Colom, 5, de Montcada i Reixac)
Places exhaurides !! (Som 190 persones)
Menú confeccionat i elaborat altruistament per LA CUINA D'ALFREDO FIGUEROA i MAGDA SALAT (visitar web). La Cuina d'Alfredo Figueroa i Magda Salat ens acosta a la cuina senzilla, però alhora amb encant, per seduir el paladar amb sabors exquisits. El principal actius d'aquests dos "grans dels fogons" és apropar la cuina de mercat, afegint senzillesa i naturalitat impartint classes en el seu temps d'oci per fer arribar els seus coneixements a la cuina de casa nostra.



ACTUACIONS ESPECIALS en directe i de forma també altruista, amb els artistes:
Xavier Piqué, cantant
Mariona Bosch, cantant
Santi Escura, pianista
Juanfer, concertista de guitarra
Javier Marzá, monologuista
i el Grup de Balls de Festa Major que encetarà el Ball

SORTEIG DE LOTS I REGALS !!!

Per descomptat, no oblideu que comptarem amb multitud de regals i lots cedits per col.laboboradors, empreses i companys, per afavorir la nostra tasca solidària amb Intermón Oxfam. Tots ells entraran a la rifa benèfica que realitzarem durant el sopar i que l'any passat va tenir tan bona acollida entre els assistents

1 comentari:

  1. En blanco y negro
    Las "damas" de la alta sociedad, se sentaban en las mesas pepitorias para recuadar fondos en ayuda de los mas "necesitados".
    ¡¡¡OSTRAS, EL NUEVO NO-DO!!!
    Ahora en Tecnicolor
    Las nuevas "Damas" haciendo ejercicio para recoger dinero para los "pobres"
    Vá per vosaltres

    ResponElimina