dimecres, 9 de maig del 2012

Assemblea Nacional Catalana a Montcada i Reixac.


Després de l'experiència de Montcada i Reixac Decideix, l'independentisme transversal de Montcada i Reixac es torna a bellugar; es tracta de la nova eina de la societat civil catalana que treballa per assolir l'Estat Català.
L'Assemblea Nacional Catalana es dona a coneixer al poble de Montcada i Reixac, aquest dijous a les 20 hores a l'Unió de Mas Rampinyo.
A la presentació de Mas Rampinyo la seguiran el dijous 17 al Kursaal i el dijous 24 a l'Auditori.

Us adjuntem l'invitació i el cartell de l'acte.

-------------------------------------------------------------------------------
- Sabies que el 43% dels impostos que paguem els catalans van a Madrid i no tornen mai.
- Sabies que això passa cada any des de 1979.
- Sabies que això representa 50€ milions CADA DIA.
- Sabies que Espanya ha rebut d’Europa 24 BILIONS de pessetes en 25 anys i que d’aquests, 13 Bilions els ha rebut només Andalusia.
- Sabies que, a més a més, en els mateixos 24 anys, Catalunya ha aportat a les arques espanyoles i no han tornat mai, la quantitat de 35 Bilions de pessetes.  
- Sabies que cada any les obres en infraestructures pressupostades a Madrid s’executen al 100% i a Catalunya, cada any, només s’executen el 75%. Cada any.
- Sabies que des de 2004 fins a 2007, tothom que viu i treballa a Catalunya ha aportat el 75% del fons de la seguretat social espanyola, mentre que la resta d’espanya n’ha aportat el 25%.
- Sabies que el 90% del fons de la seguretat social espanyola (65.000€ milions) està invertit en bons escombreria  i que per tant, el fons de les pensions esta en greu perill!
- Sabies que des de 2004 fins a 2011 s’ha fet una carretera lliure de peatge des de Gijón a Sevilla (810 km. Autovia de la Plata), i mentrestant, en el mateix període només s’han fet 8 km a la Nacional II a Girona i encara falten 8 km per acabar?
- Sabies que a Catalunya el 67% de km. de carreteres és de pagament. A Madrid el 3’40%, a Andalusia el 12’5% i a Extremadura el 0% són de pagament.
 Això només és un tastet del que realment passa amb els impostos de totes les persones que viuen i treballen a Catalunya.
 Vine a les sessions informatives de l’Assemblea Nacional Catalana.
LA UNIÓ MASRAMPINYO: 10 MAIG
KURSAAL CAN SANT JOAN: 17 MAIG
AUDITORI MONTCADA CENTRE: 24 MAIG
Informa-te’n.
Amb el pa dels nostres fills i amb el futur del nostre benestar no s’hi juga.

US PREGUEM MÀXIMA DIFUSIÓ


2 comentaris:

  1. Personalment ens sembla molt b aquesta iniciativa aquí a Montcada, però per motius de feina no puc assistir cap dels tres dijous, si fossiu tant amables de facilitar alguna adreça de correu o telèfon per ampliar informació.
    gràcies i visca la terra!

    ResponElimina
  2. ANCmontcadaireixac@gmail.com

    ResponElimina