dimarts, 22 de maig del 2012

Novetats musicals a Montcada.

Aquests darrers dies estem tenint moltes novetats musicals, aprofitant que comença la temporada de concerts estan traient tota la seva munició. Intenarem fer un breu repàs de les novetats.


El grup montcadenc Yonki Love ha presentat el seu primer videoclip: Miraditas al Corazón, gravat a la Casa Vila (cactus). Us deixem el seu videoclip i us enllacem el canal de youtube perquè els pogueu escoltar.




D'altra banda, divendres 2 de juny al Montcada Vins, es presenta el grup montcadenc Johnny Liston. El concert repassarà els 12 temes de la maqueta i el seu primer videoclip. Us enllacem el seu perfil del facebook, on trobareu tota l'actualitat de la banda. També podeu escoltar i descarregar-vos els temes de la maqueta en el segon enllaç.
http://www.facebook.com/johnnylistonband
http://www.facebook.com/johnnylistonband/app_113137198733722


Itaca Band va presentar el passat 8 de Maig dos temes nous: 'La música fluye' i Ojalá'! que es poden descarregar gratuïtament a la seva web: www.itacaband.com. Continuen amb la gira que van iniciar fa un mes, i que els a de portar a més d'una trentena d'escenaris aquest estiu.
Si els voleu veure tocaran dissabte de Festa Major a l'Espai Barraques, a partir de les 23.30..



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada