dilluns, 14 de maig del 2012

Comunicats de la Plataforma Soterrament Total.

Pengem els dos comunicats que ha penjat últimament la Plataforma Tracte Just Soterrament Total. El primer fa relació a la No inclusió de cap partida en els pressupostos generals de l'Estat pel Soterrament de la línia de França. El segon fa relació a la retirada de les sancions que ADIF va posar a dos membres de la Plataforma, ens alegrem enormement.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alguns esperàvem innocentment algun gest envers el projecte de soterrament de la línia ferroviària Barcelona-Port Bou en el seu pas per Montcada. Des de el secretariat de la plataforma vàrem mostrar-nos comprensius davant la situació política ( eleccions generals i crisi econòmica i el corresponent ajornament del pressupost pel 2012 ) però malgrat tot no per això vam deixar de reclamar la corresponent partida econòmica per afrontar el primer tram constructiu . Tots els grups parlamentaris amb representació catalana van presentar les corresponents esmenes a fi de que com a mínim , encara que fos simbòlicament, existís una partida econòmica que ens fes referencia.
Es tractava de veure reflectit la voluntat política que en el seu dia el PP ens va anunciar
El nostre desig s’ha vist frustrat altre vegada ja que el govern del PP ha refusat totes les esmenes que hi feien referencia , sota l’excusa ja reiterativa de la crisi económica i de la herència rebuda .
Ara se’ns diu que haurem d’esperar un any més .
Amb l’experiencia acomulada de comprobar al llarg de més de sis anys que sota qualsevol excusa el projecte sempre es retrasava ( que si manca aixó o allò ..), ara una vegada superats tots els tràmits administratius ….un es pregunta … veurem alguna vegada l’inici de les obres?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Des de fa pocs dies l’ADIF ha fet saber a Jaume Relat ( Portaveu de la Plataforma Soterrament Total, Ara)que arxivava l’expedient sancionador obert en contra d’ell per la manifestació protagonitzada el 19 de maig del 2011 en la qual es reclamava el compliment dels acords per a soterrar la línia ferroviària Barcelona- Port Bou al seu pas per Montcada.
Recordem que en un principi es va obrir per part de l’ADIF expedient sancionador contra els membres de la Plataforma Josep Bacardit i Jaume Relat. Expedient que els imputats van recórrer en primer moment, quedant sense efecte el del Josep Bacardit per silenci administratiu, no obstant l’Adif va continuar insistint en contra de Jaume Relat . Finalment han decidit posar punt i final a una sanció que es miri per on es miri no tenia cap ni peus.
Un punt i final no exempt d’un avis que més o menys anuncia que la sanció ( ara arxivada) pot tornar a sorgir si … tornem a fer actes d’aquest tipus, … vaja! …ens recomanen que siguem bons xicots.
Des de el Secretariat de la Plataforma només podem afegir que ens alegrem de la noticia però al mateix temps ens reiterem que continuarem fent el que calgui perquè d’una vegada per totes es faci JUSTICIA a un poble maltractat que paga un al preu per la servitud a la que esta sotmesa per les infraestructures i vials de comunicació que esquarteren el seu territori.
VOLEM EL SOTERRAMENT , VOLEM QUE ES FACI JUSTICIA ¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada