dijous, 3 de maig del 2012

Els parcs del centre i l´antiga cerveseria d´estiu....


  L´any 2005 l´ajuntament realitza unes permutes urbanístiques on una entitat financera podria edificar al solar de l´antiga cerveseria (situada entre els carrers Montiu, Sant Lluís i d´Elionor).Posteriorment el consistori fa el canvi de la cerveseria per uns terrenys al Mas Duran. En totes aquestes operacions va participar l´exdirector de l´àrea de política territorial, Antoni Jiménez imputat en diversos casos per irregularitats urbanístiques. Cal remarcar que Jiménez sempre ha rebut la confiança de l´antic alcalde, Cesar Arrizabalaga. De tot aquest afer pot sortir l´argument d´una novel·la negra sense afegir-li masses tocs d´imaginació.
  Però sense oblidar el passat, quin futur donara l´equip de govern municipal a aquest solar situat al centre del poble? Aquesta és una zona a pocs parcs i alguns en un estat lamentable. Malgrat que aquesta setmana han anunciat           l´arranjament del parc del carrer Larramendi, que més que un parc semblava una zona devastada per un terratrèmol.


  Actualment la cerveseria és un solar tancat sense un projecte clar a curt termini. Esperem que en poc temps puguem gaudir d´un espai de lleure per a tot el poble al solar de l´antiga cerveseria.

1 comentari:

  1. Hi volem un parc i una bona esplanada verda. Prou d'edificis ni de vendre els nostres espais a tercers.
    Cal dir que per fí han tret tota la merda amuntagada que en qualsevol moment podia provocar un incendi ocasionant grans desastres al veïnat i a l'escola El Turó. És lamentable com s'ha tingut durant anys aquest solar i com no hi dediquen un espai de lleure.

    ResponElimina