dimecres, 9 de maig del 2012

Sense embuts, PSC i CiU franquistes frustrats.

Opinió. Aquest apartat resta obert a tothom que tingui coses a dir de Montcada. El col·lectiu de Les Altres Veus no té perquè compartir les opinions vertides en aquests apartat.
Els escrits poden ser signats, anònims o amb pseudònims. Agraïriem que si es algú vol acabar als jutjats amb les seves opinions, ens envii una fotocòpia del seu DNI.
-----------------------------------------------

De la nit al dia, va resultar que aquest país es va omplir de demòcrates, 40 anys de dictadura, el dictador mor al llit i al dia següent el país és desperta ple de demòcrates, començant pel Mataelefants..
Els demòcrates de veritat, aquells que vam haver de marxar a l'exili, vam ser afusellats, empresonats, reprimits durament, vam creure que s'obria una nova etapa, que recuperaríem les llibertats i la constitució de l'any 36. Tot va ser una farsa: les mateixes institucions, els mateixos cacics i la mateixa classe política.

Els homes i les dones, no naixem sent demòcrates, ens hem d'educar en democràcia, hem de cultivar la democràcia, hem de practicar la democràcia. La democràcia, s'aprén al carrer, a les entitats, a les associacions, llegint, debatent. I aquesta és la gran mancança de l'equip de govern de govern de Montcada i Reixac. Es creuen que la democràcia és fàcil d'exercir, que certes decisions no tenen importància. Costa molt donar credibilitat a la democràcia i molt poc restar-li.

Decisions com retirar-li la subvenció a la FAVMIR, portar a judici el Brot, donar l'esquena a les reivindicacions veïnals fent la viu viu, no fan més que degradar encara més el ja malmés sistema polític.

Qui hagi de prendre nota, que la prengui i tota la resta a continuar lluitant pels nostres drets democràtics: sanitat, educació, dret a reunió, llibertat d'expressió...

Com diu el camarada Manolo, guillotina!

Vasili Záitsev

1 comentari:

  1. Cuando los que gobiernan pierden la verguenza.

    Los gobernados hemos de perderle el respeto.
    Manolo.

    ResponElimina