dilluns, 18 de febrer del 2013

El PSC de Maria Elena Pérez, retira les tisores de les retallades.




Sembla ser que la performance de la setmana passada a les portes de l'Ajuntament, on es va entregar una ambulància, per tal de continuar denunciant les retallades als serveis sanitàris del municipi i el tancament de les urgències, no va sentar gaire bé als regidors socialistes que acte seguit van ordenar, a la brigada municipal o algun altre estament de l'ajuntament la retirada de les tisores. Aquestes tisores, símbol internacional en contra les retallades dels governs neoliberals, portaven ja un any instal·lades al pont de la Salle, i s'havien convertit en un element més del mobiliari urbà del municipi.
La FAVMIR, ha presentat una instància a l'ajuntament per tal de recuperar les tisores i l'ambulància, que es farà efectiva aquest mateix dilluns a les portes de l'ajuntament.
  

1 comentari:

  1. Per acabar amb les tisores ,nomes cal una pedra,doncs sabem que hem de fer veins i veines,continuar tots els dijous cada vegada amb mes contundencia,pero tota montcada d una vegada,ja hi ha prou de veure sempre manifestanse als mateixos,a la gent de montcada li sua tres collons tot?vinga ocupem els carrers veins

    ResponElimina