dimecres, 24 d’octubre del 2012

Conflicte laboral a l'Ajuntament.


Tal i com ja van fer el passat dijous, conjuntament amb la FAVMIR, treballadors de l'Ajuntament han tornat a eixir al carrer, avui dimecres amb una manifestació de la Casa de la Vila a l'Ajuntament nou. Recordem que aquest conflicte, que ja fa setmanes que dura, enfronta als treballadors municipals amb l'equip de govern, en protesta per l'aplicació de la reforma laboral que retalla substancialment el salari i les condicions laboral i en rebuig a les retallades al sector públic.
Cal recordar que el tinent d'alcalde, Joan Maresma, al ple del mes de Maig, es va comprometre a no aplicar la reforma laboral a la plantilla.
Ja des de abans de l'estiu, la plantilla municipal ha mantingut les protestes regularment: divendres de dol, les mascaretes a la feina i concentracions a les portes de l'Ajuntament i la Casa de la Vila.
Creiem, que es degut a aquest malestar, que en els darrers dies puguin haver-se ocasionat danys en vehicles d'alguns regidors de l'equip de govern. Així com l'aparició de centenars de cartells encolats per tot el municipi, denunciant els 5.000 euros que cobren l'alcaldessa i els tinents d'alcalde, i l'ús indegut de l'aparcament de l'Ajuntament, per part d'alguns membres de l'equip de govern.

Demà dijous els treballadors de l'Ajuntament com la FAVMIR, tornaran a sortir al carrer en defensa del sector públic.

Nota: Pregaríem que si algú ha fet una foto dels cartells ens l'envies per reproduir-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada