dimarts, 9 d’octubre del 2012

Entrevistem a Itaca Band.


Podeu comprar les entrades pel concert final de gira en el seüent enllaç.

- Aquest dissabte, acabeu la gira:" La vuelta al mono". Quina valoració feu?

Ha estat una gira plena de concerts: Catalunya, Aragó, Euskal Herria i Galiza; hem viscut moltes experiències  i hem conegut a moltíssima gent. Després de més de 7.000 km fets en una furgoneta plena amb  8 tios i 45 concerts no ens podríem queixar!

- Podeu explicar-nos alguna anècdota positiva i alguna altre de negativa de la gira?

Hem rigut molt, ens ho hem passat genial, però hem fet molts concerts seguits  per primer cop, i mai havíem passat tantes hores a la carretera. Els viatges d'una hora sens fan massa curts...

-He dit alguna anècdota graciosa...

Després d'estar 3 dies a Aragó, després 1 a Euskal Herria i seguidament a Galiza no sabíem ni quin accent teníem. Havíem creat un nou accent i la gent no sabien ni d'on erem. Masses dies sense dormir gaire suposo!

- Heu notat la crisi?

Musicalment hem crescut en plena crisi, mai hem gaudit de "les bones èpoques" que ens expliquen els músics més experimentats. Però aquesta crisi també ha fet que un grup creixi gràcies a internet i la música en directe, i no pas venent discos. Com a grup emergent no fem grans ventes de discos, però en canvi la xarxa funciona força bé!

- Creieu que amb la música es pot crear consciència social?

La música ha de crear consciència  Ja sigui de manera més directa, amb accions i lletres més explícites; o de manera més subliminal. Tal i com està tot el món, és el nostre deure com a ciutadans i com a músics encara més.

- Què en penseu de la situació política, social, econòmica actual?

El problema principal és la facilitat amb que s'enganya a la població. Tota la classe política, i els seus superiors neoliberals mouen al poble amb la seva cantarella, tal i com ells volen. Per això és molt difícil que canviïn les coses.

- Sabem que heu estat unes quantes vegades per Euskal Herria. Que és el que més destacaríeu de les vostres estades?

La bona vibració existent, la cultura de la hospitalitat i de la amabilitat, i... els zuritos!Sempre que hi hem anat ( ja és el  quart any que hi pugem), tothom ens ha tractat de luxe.

- Quins són els vostres plans de futur?

Aquest dissabte dia 13 estarem a la  sala Apolo 2, a partir de les 20:00h per concloure la gira "La vuelta al mono2012" i presentar el nou videoclip. I un cop finalitzem la gira començarem a preparar el segon disc, ens  veiem quan el tinguem llest!

Sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada