dijous, 4 d’octubre del 2012

Segueix la lluita pel soterrament i les urgències nocturnes!!


Ja fa anys van començar les movilitzacions per soterrar les vies del tren de la línia de França, desprès de moltes movilitzacions reunions amb representants de les diverses administracions i partits polítics, seguim amb un munt de promeses sense complir. I un soterrament que també forma part de l´ara no toca, dels nostres representants polítics. Avui la plataforma "Tracte just soterrament total ara", convoca una nova assemblea a les 20h a l´ABI (carrer Colon, 5), per informar de com estan les coses i decidir les accions que cal fer.
 També aquest dijous a les 19:30h la FAVMIR convoca una nova manifestació contra el tancament de les urgències nocturnes i la pèrdua dels serveis de ginecologia, pediatria i d´altres serveis sanitaris.
 Totes aquestes lluites han rebut fortes pressions per part de les administracions i diversos cossos policials. Posem com exemple l´obertura expedients sancionadors contra membres de la Plataforma pel soterrament, o la retirada de la subvenció a la FAVMIR i les amenaces de possibles sancions als organitzadors de les manifestacions en defensa de les urgències, per part de l´Àrea de mediació i negociació dels Mossos d´Esquadra.
   Malgrat les accions contra la llibertat d´expressió aquestes lluites seguiran fins assolir els seus objectius!
La única cosa que trobo a faltar és poder assistir a les dues convocatòries, així que a partir d´ara caldria coordinar el calendari per poder estar present a les dues convocatòries.

Stix Aluco.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada