divendres, 26 d’octubre del 2012

Enquesta eleccions 25-N

A partir de dilluns, engegarem una enquesta per saber quin serà el vot dels nostres conciutadans a les eleccions principatines, que es celebraran el proper 25-N. L'enquesta només permetrà votar a aquells partits que tinguin estructura estable al municipi: Ciutadans, Convergència i Unió, la Candidatura d'Unitat Popular, Esquerra Republicana de Catalunya, Iniciativa per Catalunya - Esquerra Unida i Alternativa, el Partit Socialista de Catalunya, Partit Popular, Partit Pirata i Unión Progreso y Democràcia.
Paral·lelament cada dos dies s'obrirà un post amb el nom de la candidatura, el seu candidat i algunes característiques destacades de la formació, perquè els nostres lectors puguin conèixer i opinar sobre aquestes formacions.

L'enquesta es tancarà el dia d'inici de la campanya electoral.

3 comentaris:

  1. Esteu de catxondeo o qué? La CUP té una "estructura estable al municipi"? I el Partit Pirata? i UpyD? I en canvi SI, que va treure al municipi més vots que els tres anteriors junts a les darreres eleccions no la poseu. Ja perdeu la credibilitat xavals! "estable" diu! jajaja! És tant estable com l'amistat entre messi i cristianu. Buenu, espero almenys riure una estona amb les vostres "enquestes" i posts. Això promet!

    ResponElimina
  2. Veient com Solidaritat Independentista té també estructura estable al municipi, també anirà a la enquesta.
    Creiem que Solidaritat no tenia estructura al municipi, sentim l'equivocació. Del que pots estar segur és que riurem!

    ResponElimina
  3. Escons en Blanc té a Montcada un militant i no-conseller ,el cual tornara a embrutar la ciutat amb cartells d´aquest partit politic que ha tret mes vots que UPyD sent la octava força politica ((la primera no professional)) la primera en vots per gent que ens coneix ,, la que en cada elecció quasi duplica en vots .. La mateixa a qui li donava un diputat del congres una enquesta interna del psc que es va silenciar . La que va treure mes de 100.000 i si cada vot valgues el mateix tindriem representacio al congres. o no representacio ja que deixem les cadires buides Hem tret mes vots que varis dels partits de la enquesta . No cal que demani res , es evident Retalleu politics si no voleu acabar com grecia

    ResponElimina