divendres, 26 d’octubre del 2012

Protesta a les portes de la Casa de la Vila.


Ahir, tarda de protestes a Montcada i Reixac. Com tots els dijous, des de fa més d'un any la FAVMIR va tornar a recorrer els carrers de Montcada reclamant l'obertura de les urgències nocturnes. A aquesta protesta, fa 10 dies que se li ha unit la reivindicació dels treballadors municipals.

Sorollosa protesta, la que ahir a la tarda van protagonitzar els treballadors municipals. Molta pirotècnia classe III, ous, tomàquets, botzines, i moltes ganes de reivindicar els drets laborals. Un centenar de treballadors, es va concentrar davant i darrera de la Casa de la Vila per tal d'impedir l'aprovació de la rebaixa dels drets laborals dels treballadors municipals, que es va produïr al ple municipal.
La protesta es va desenvolupar amb contundència però en absència total de violència. Cal destacar l'amplíssim dispositiu policial organitzat per els Mossos d'Esquadra: 3 cotxes patrulla de la comissaria de Montcada i Reixac, i dues furgones de l'ARO vingudes de fora de Montcada. En total una 15ena d'agents de l'erari públic perdent el temps miserablament.
Alguns dels comerciants del carrer Major es mostraven molestos per la llarga durada de la protesta i l'elevada sonoritat de la mateixa, que els havia produit mal de cap i havia fet que es reduissin les ventes mentre durava la protesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada