dimecres, 31 d’octubre del 2012

L'equip de govern criminalitza a la plantilla municipal.

Després que la setmana passada, van quedar trencades les negociacions entre els membres de l'equip de govern i la Coordinadora de Personal de l'Ajuntament. Entre ahir i avui, el PSC i CIU han expresat la seva negativa a reprendre les negociacions per tal de no aplicar la reforma laboral a la plantilla de l'Ajuntament.
Aquest matí en roda de premsa, el tinent d'alcalde, Joan Maresme denunciava l'esquitx amb pintura a la façana de casa seva, insinuant que els conflicte amb la plantilla municipal podria haver estat el detonant de l'esquitx.
D'altre banda el PSC, en continua defenestració ideològica, diu voler estar al costat dels treballors, però que ells com a partit han de respectar la legalitat. El comunicat acaba, criminalitzant igual que el seu soci de CIU, Joan Maresma, els treballadors municipals en lluita pels seus drets.
La Coordinadora de Personal demana que no es criminalitzi els treballadors municipals i que es reprenguin les negociacions amb l'Ajuntament.

1 comentari:

  1. Si en algun momento quereis tener un medio serio, debeis de no manipular burdamente las fuentes. La Coordinadora de personal se ha desmarcado claramente de los actos vandálicos protagonizados por una minoría. Además saben perfectamente que en la negociación la cagaron intentando negociar fuera de plazo. Lo verdaderamente increible es que miras a kilómetros a la redonda y a nadie más se le ha pasado por la cabeza saltarse un real decreto ley(que es lo que piden algunos).

    ResponElimina