dilluns, 1 d’octubre del 2012

Rec comtal, això i no netejar és el mateix.

Clica l'imatge per veure-la més gran.
L'Antonio Alcántara ens envia de nou un email, per mostrar la seva indignació amb la neteja que ha fet l'Ajuntament del Rec Comtal. A l'imatge veureu una comparativa de l'abans i el després de l'actuació.
A continuació us enganxem els mails que s'han reenviat la regidora de medi ambient i l'Antonio respecte a la neteja del Rec Comtal.
Per últim des de les Altres Veus volem agrair a la regidora de medi ambient que doni la cara, no és habitual veure els regidors d'aquest Ajuntament donant la cara i responent mails d'aquesta manera.


Bona tarda,

La part del rec comtal està neta, però la teva queixa era l'entorn del rec. En aquest punt com en altres la brigada va netejant els abocadors que fa la gent, també m'han confirmat que ja s'ha netejat el solar d'aquest entorn, però això no vol dir que demà o la setmana vinem no tornem a tenir un altre abocament en el mateix lloc.

En quant al temps per l'acció amb BCN solament puc dir-te que no depen de mi, i com et vaig comentar, per la nostra part, ja li hem informat per escrit, a part d'altres actuacions que ja hem engegat en coordinació amb altres regidories.

Bon cap de setmana.
Judith Mojeda

Benvolguda
De nou, gràcies per la seva resposta.

Després de rebre el seu mail, dissabte al migdia vaig passar per la part del Rec Comtal que pertany a Montcada. La meva sorpresa va ser molt gran al veure que no està net. El que han fet i no fer res és el mateix. Per tal de que ho vegi per vostè mateixa li adjunto un document amb fotos d’abans i després de la intervenció. Parlen per si soles.

Pot ser em falta informació i durant aquesta setmana tenen pensat fer una intervenció ben feta i en profunditat i alhora realitzar un manteniment setmanal de l’espai.

Li prego m’informi de quines actuacions tenen previstes per netejar i mantenir l’espai del Rec Comtal que pertany a Montcada. I en relació a la coordinació amb Barcelona vull preguntar-li si han demanat una reunió per tractar el tema o tenen previstes altres accions.

Atentament
Antonio Alcántara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada