diumenge, 30 de setembre del 2012

Es presenta la CUP Montcada i Reixac


Ahir dissabte, en roda de premsa, es va presentar la Candidatura d'Unitat Popular de Montcada i Reixac. Inicialment la roda de premsa estava prevista a la plaça de l'església, però degut a les inclemències meteorològiques es va acabar celebrant al Casal Popular el Brot.
La Candidatura d'Unitat Popular, és el referent electoral de les organitzacions de l'Esquerra Independentista. L'EI (Esquerra Independentista) són el conjunt d'organitzacions sectorials: sindicat d'estudiants (SEPC), organització juvenil (Arran), sindicat laboral (COS), organització antirepressiva (Alerta Solidària)... El conjunt d'organitzacions de l'EI, treballen per aconseguir l'independència i el socialisme dels Països Catalans.
L'acte es va iniciar amb el parlament d'una militant de l'organització juvenil Arran, que va donar la benvinguda al nou nucli de la CUP i va animar al nou nucli acabat de constituir, a treballar per la independència, el socialisme i l'alliberament de gènere. A continuació, l'afiliada local a la COS, Lidia Molano va parlar de l'ofensiva neoliberal que viu la classe treballadora, amb la precarització laboral, l'elevada taxa d'atur juvenil, la pobresa que pateix una bona part del pais... Per acabar el portaveu local de la CUP, Marcos Cereceza va explicar els eixos organitzatius bàsics de la CUP: organització assambleària, de base, s'organitza en assemblees comarcals, territorials i nacionals, organització de l'esquerra transformadora, vol ser l'altaveu dels ciutadans i les reivindicacions a les administracions.
La CUP Montcada i Reixac encara no ha decidit si es presentarà a les properes eleccions municipals, ja que considera que no es pot basar la política en la participació en les institucions, la lluita al carrer i la mobilització són bàsiques per poder presentar-se a les eleccions i que el poble pugui mantenir el poder a les institucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada