diumenge, 16 de setembre del 2012

Apunyalament després d'una baralla.

Fa dies que els veïns de la Ribera denunciaven que la situació continua empitjorant. Ahir al vespre, un home va resultar ferit per arma blanca, a conseqüència d'una baralla que es va produir cap a les 19 hores. 5 dotacions policials i una ambulància van ser desplaçades al lloc dels fets. No podem confirmar-ho però creiem que la causa de la baralla va ser l'intent de robatori. A hores d'ara desconeixem l'estat de la persona ferida.
En les últimes hores a aparegut un vídeo, del passat 11 de Setembre a la nit, on s'observa un grup de joves que juguen amb pistoles. No sabem si eren armes de foc reals , però s'haurien de prendre mesures per evitar que aquestes situacions es converteixin en habituals.



En els propers dies ens desplaçarem fins al barri de la Ribera, per poder parlar amb els veïns, i conèixer més d'aprop quines són les seves reivindicacions.


2 comentaris:

  1. Altres Veus, he perdut el control del perfil del face, me l'han tret, una vegada la he recuperat però ja no tinc cap control de la pàgina.
    DegradacionRibera

    ResponElimina
  2. jo no he pogut signar a la pàgina.

    ResponElimina