dimecres, 12 de setembre del 2012

Degradació del barri de la Ribera.

En els darrers dies, i a través d'un usuari del facebook, ha aparegut un perfil a la xarxa social Facebook anomenant: Degradación Ribera Montcada la Valentine. Aquest perfil, conjuntament amb altres veins i veines del barri s'han organitzat per denunciar la situació de constant degradació que pateix el barri.
Una de les primeres accions que han realitzat a estat la denúncia als mitjans de publicació, a través de cartes al director i l'enviament d'imatges de la situació del barri.

Continuarem atents a la situació del barri per veure la seva evolució i les actuacions que es realitzen per part de les administracions.



2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per publicar les nostres reivindicacions potser aconseguirem millorar el nostre barri. Salutacions

    ResponElimina
  2. La Ribera ha estat un clar exemple d'omplir-se la boca i no fer res. Tots els pressuspostos destinats a Llei de Barris, al Centre Cívic, als agents socials en el seu dia ja van ser ridículs i avui dia, inexistents.
    Sembla, que ja no només a nivell polític sinó a nivell ciutadà s'ha declarat que La Ribera ha de ser un barri deixat, un barri d'immigració, i per tant, incívic. Un barri que no és prioritari en reformes ni en prioritzacions econòmiques per la millora, en seguretat, en educació , formal i no formal...
    Perquè Montcada es pugui estimar el barri, cal que comencin els i les pròpies veïnes, i per això, cal fer una tasca de mediació i pedagogia que ha quedat darrera una cortina de fum.
    Ara, ànims al veïnat que denúncia i fa guerra diàriament contra el mal estat del barri. Paciència i convivència.

    ResponElimina