dimecres, 12 de setembre del 2012

Éxit de l'acte independentista a Montcada i Reixac.

A partir de les 12 del migdia es va començar a aplegar gent a l'avinguda de la Generalitat jugant a bitlles catalanes. Puntualment, a les 13 hores i amb la presència de més d'uns 150 assistents, entre els quals es trobaven membres de moltes entitats montcadenques que no es troben agust en l'acte institucional que organitza l'Ajuntament va donar inici l'acte polític. La gran presència de banderes estelades marcava un fet diferencial amb els actes que s'havien anat realitzant a Montcada i Reixac fins a dia d'avui. L'efervesència independentista que es va viure a la resta del pais, també va tenir el seu reflex a Montcada.
Neus Vinyals. del Cercle Cultural i Jaume Aregall de l'ANC van donar lectura als poemes escollits per l'ocasió, mentre el cantautor local Carles Vilalta, amenitzava la lectura. El manifest, consensuat per totes les entitats participants, amb un to de marcat caràcter patriòtic i social, llegit per la militant d'Arran Montcada i Reixac, Chaima Khella, va donar per finalitzat l'acte polític.
Un cop cantat els Segadors, va ser el moment de l'aperitiu, on es van poder degustar begudes i embotits elaborats a Catalunya.
Durant tot el matí Arran Montcada i Reixac va tenir una paradeta amb material independentista.




2 comentaris:

  1. A mi el que més em va agradar és veure com alguns dels membres de l'equip de gobern i de la oposició del nostre ajuntament es van apropar a veure i participar de l'acte com a un conciutadà més. Visca MiR!!!!!

    ResponElimina
  2. Joan, Joan Carles!ja ho vaig dir la setmana passada, deixeu de fer la puta i la ramoneta.
    Monteu un acte lamentable, on no hi van la meitat de grups polítics, a sobre, és un acte que no és independentista. Per acabar-ho d'adobar, passeu per l'acte independentista que tant heu criticat.
    Porteu-vos bé, o us enviaré a l'Oriol i al Felip a que us fuetegin!

    ResponElimina