dijous, 20 de setembre del 2012

Reobrim les urgències.

El passat dijous es van reiniciar les mobilitzacions, en contra del tancament d'urgències. Es dona així per acaba la parada de l'estiu.
Dijous passat, una cadena humana d'unes 50 persones, i una assemblea, van ser les primeres accions reivindicatives d'aquest nou curs. Durant l'assemblea, cal destacar l'acord pres, de reunir-se amb l'alcaldessa i tots els portaveus municipals, per instar-los a manifestar-se i treballar activament per reobrir el servei d'urgències.
Les mobilitzacions continuen el seu ritme normal, convocats per la FAVMIR. Els actes de protesta seran tots els dijous a les 19.30 a la plaça Lluís Companys.
D'altre banda, el grup de Medi Ambient de Montcada i Reixac, insta al govern municipal a destinar 72.000 euros que val arreglar la plaça Barberà de la Font Pudenta a les urgències. El grup de Medi Ambient creu que el manteniment de les urgències no és una qüestió econòmica sinó política, ja que amb un pressupost de 38 milions d'euros, el consistori pot assumir perfectament aquesta despesa.

Per una sanitat pública i qualitat, reobrim les urgències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada