dimarts, 25 de setembre del 2012

César Arrizabalaga, Sergio Hermoso....citats a declarar. (Part 2)

Fa uns dies, ens va arribar un comentari, que tot i que no hem pogut contrastar les informacions que s'expliquen,  si que creiem escaient reproduir-la ja que aporta altres informacions, que fins ara ens eren desconegudes. Així doncs, reproduïm el text tal qual el vam rebre.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Segons la meva informació són dos casos pels que estan citats. Una llicencia d'activitat i una llicencia d'obra que és on actua la fiscalia.
En aquest cas, segons la informació que m'arriba no es tractaria d'Hercesa, si no d'uns altres terrenys situats a l'altre banda de la N-150.
Però bé, a finals de la propera setmana es sabrà la magnitut del cas ja que el 25 o 26 aniran a declarar. La presunció d'inocencia existeix, s'ha de respectar, entenc que s'ha d'evitar l'alarmisme, però després de tanta rumorología sobre diferents actuacions urbanístiques a Montcada, cal que comencin a aclarir-se, cal que es depurin responsabilitats tècniques o polítiques i trobo el comunicat del govern fluix, una sortida a allò que ja estava al carrer, però no trobo normal que la guardia civil o la policia judicial faci aquestes citacions amb poc més d'una setmana.
Espero i dessitjo que el 27 ja poguem saber alguna cosa més. Serà la punta de l'iceberg? sortiran més expedients? Montcada ha passat una època tremendament fosca que pagarem tots i totes nosaltres, com a mínim en despeses d'advocats. I fins aquí puc llegir. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada