dijous, 20 de setembre del 2012

La Guàrdia Civil investiga un possible frau urbanístic.

No sabem si ens hem avançat per unes hores a la notícia que acaba d'aparèixer a la Veu de Montcada, o hem precipitat la publicació d'aquesta notícia. Tal i com indica l'Ajuntament en un comunicat, ja sabia de l'existència d'aquesta decisió fa temps.
Tal i com apuntàvem aquest matí, en referència a la citació judicial de l'exalcalde César Arrizabalaga i l'exregidor d'urbanisme, Sergio Hermoso, la Veu de Montcada, informa en la seva edició online que la Guàrdia Civil investiga a instàncies de la Fiscalia d'Urbanisme, un presumpte delicte urbanístic corresponent als anys 2007 i 2008.
També han estat citats a declarar, la secretària municipal, l'arquitecte, l'arquitecte tècnic i el cap de llicencies. Esperem en els propers dies poder donar més informació al respecte.


Tenim sospites que la llicencia investigada sigui la que va construir HERCESA, a la zona 21 de Terra Nostra.

Enllaç a la Veu.cat

1 comentari:

  1. Segons la meva informació són dos casos pels que estan citats. Una llicencia d'activitat i una llicencia d'obra que és on actua la fiscalia.
    En aquest cas, segons la informació que m'arriba no es tractaria d'Hercesa, si no d'uns altres terrenys situats a l'altre banda de la N-150.
    Però bé, a finals de la propera setmana es sabrà la magnitut del cas ja que el 25 o 26 aniran a declarar. La presunció d'inocencia existeix, s'ha de respectar, entenc que s'ha d'evitar l'alarmisme, però després de tanta rumorología sobre diferents actuacions urbanístiques a Montcada, cal que comencin a aclarir-se, cal que es depurin responsabilitats tècniques o polítiques i trobo el comunicat del govern fluix, una sortida a allò que ja estava al carrer, però no trobo normal que la guardia civil o la policia judicial faci aquestes citacions amb poc més d'una setmana.
    Espero i dessitjo que el 27 ja poguem saber alguna cosa més. Serà la punta de l'iceberg? sortiran més expedients? Montcada ha passat una època tremendament fosca que pagarem tots i totes nosaltres, com a mínim en despeses d'advocats. I fins aquí puc llegir.

    ResponElimina