divendres, 7 de setembre del 2012

Seguem cadenes aquest 11 de Setembre.

Acte per la independència a Montcada i Reixac.

Un any més, i com fa més de 300 anys, els catalans i catalanes commemorem  l'11 de Setembre. Per primer cop a Montcada i Reixac es constitueix una plataforma amb entitats,partits i persones que volen dignificar la Diada Nacional del Principat de Catalunya.
Modestament, i establint les bases de treball per properes diades, la Plataforma 11 de Setembre, ha preparat un acte polític al ben mig del carrer Major, donant continuïtat a l'acte que l'any passat ja van realitzar l'Assemblea de Joves, el Casal Popular el Brot i la CAL. L'acte polític tindrà una part més lúdica a primera hora, amb un torneig de bitlles catalanes, la part més cultural amb recital de poemes i cançons per la llibertat, a càrrec del cantautor montcadenc Carles Vilalta, i l'acte clourà amb la llegida del manifest i el cant dels segadors. Un cop finalitzat l'acte hi haurà un petit aperitiu amb la degustació de productes de la terra.


Cal esmentar, que un any més l'Ajuntament continuarà realitzant l'acte institucional. Un acte institucional que un any més repeteix el mateix model de farsa al que ja ens té acostumats. Un acte on hi ha participen partits polítics, que un dels seus objectius és destruir el poble català. Partits com el Partit Popular, el Partit Socialista Obrer Espanyol, fan amb la seva presència a l'acte, amb la complicitat del sempre etern tinent d'alcalde convergent, Joan Maresma, que els independentistes no ens sentim còmodes en l'acte institucional.
L'acte institucional com a farsa nacional està molt bé, la majoria d'autoritats polítiques que hi assisteixen volen utilitzar la diada amb finalitats partidistes, asseguren la presència d'assistents, tot pagant les ofrenes florals de les entitats i apretant-les per assegurar la seva assistència, o cantant uns Segadors que més enllà del grup musical no canta ningú.

Abans d'acabar esmentar el gran cinisme de Convergència Democràtica de Catalunya. Participa al matí a l'acte institucional on l'independentisme és marginat, tot treien panxa, dient que l'acte institucional es realitza gràcies a ells, menysté l'acte de la Comissió 11 de Setembre i convoca a assistir a la manifestació de la tarda a Barcelona convocada per l'Assemblea Nacional Catalana marcadament independentista. Srs. de Convergència, fa uns dies us va avisar el Gran Líder i sempre etern Jordi Pujol: deixeu de fer la puta i la ramoneta.

Els militants de l'Esquerra Independentista ho tenim clar, no ens manifestarem amb els còmplices de les retallades, ni amb els gurus de la repressió, on recordem que des de la darrera Vaga General, el conseller Felip Puig ha detingut més d'un centenar d'activistes entre ells més de 50 militants independentistes. No compartim absolutament cap plantejament de pais, amb la gent que comparteix la deriva neoliberal de l'Unió Europea i la dreta espanyola i catalana.

Perquè un pais no és res sense les persones que hi viuen, hi estudien, hi treballen. L'Esquerra Independentista, com fa més de 30 anys ens manifestarem per la Independència i el Socialisme a les 17 hores a plaça Urquinaona.

Gonzalo García, militant de la CUP Montcada i Reixac.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada