dijous, 13 de setembre del 2012

Continua la degradació del Rec Comtal.





El montcadenc Antonio Alcántara, ens envia novament un escrit, tal i com ja va fer el passat més de juliol, on recull la degradació que continua mantenint el Rec Comtal a l'alçada de Can Sant Joan.
Tot i haver-se posat en contacte amb l'alcaldessa i la regidora de medi ambient, no s'ha solucionat el problema. Aquesta part del barri de Can Sant Joan, així com altres parts de Montcada i Reixac, comencen a manifestar una deixadesa preocupant. No es pot tolerar que dintre del mateix municipi, hi hagi veïns de primera i de segona. Aquelles parts del municipi on més s'embruta són aquelles que més s'haurien de netejar. En el email que ens enviava l'Antonio, no vol sentir a parlar d'incivisme, ja que això significaria que l'Ajuntament està eludint les seves responsabilitats de neteja i de manteniment d'aquestes zones.
Poder només faltaria que el regidor de patrimoni, prengués cartes en l'assumpte, per tal que es solucioni la situació, ja que el rec comtal és una part important del patrimoni montcadenc.
A continuació us deixem amb el PDF recopilatori que ha fet l'Antonio, de totes les actuacions fetes fins avui per solucionar el problema.

1 comentari:

  1. És una llàstima que no es faci un manteniment d'un espai com el Rec Comtal on molts veins i veïnes de Can Sant Joan hem passat molts bons moments a la nostra infantesa.

    ResponElimina