dijous, 28 de març del 2013

La guerrilla de la comunicació: 1er Aniversari de Les Altres Veus

El mitjà de comunicació montcadenc, Les Altres Veus, neix fa un any amb la intenció  de ser un mitjà popular i de contrainformació, no subordinat per cap partit polític ni cap grup social. D’aquesta manera, ha anat creixent dia a dia i ha aconseguit un bon nombre de lectors fidels.

Per tal de celebrar el primer aniversari de Les Altres Veus, amb tots els nostres lectors i amics, hem volgut organitzar unes jornades titulades La guerrilla de la comunicació que estan formades per un seguit d’actes que us expliquem a continuació.

Les jornades tindran una durada d’una setmana, en la qual cada dia aquells i aquelles que ho desitgin podran gaudir d’alguna de les nostres activitats, les quals es duran a terme al Casal Popular El Brot ( Crta. Vella, 52 – Montcada i Reixac).

Començarem el dia 1 d’abril amb el Taller de tractament d’imatges. El dia següent és durà a terme el Taller de tractament de vídeo i el dijous dia 4 realitzarem el taller d’àudio, tots ells es realitzaran de 20 a 21h. El divendres dia 5 d’abril, de les 19 a les 21h, realitzarem la sessió radical comunity manager (facebook, twitter i blog) amb les companyes de X.net.

Quin paper han de jugar els mitjans de contrainformació locals? És el debat que durem a terme el dissabte dia 6 a partir de les  19:30, també al Casal Popular el Brot, amb la presència d’un membre del setmanari de Contrainformació La Directa i Ismael Avila de RàdioTrama.  Acabarem l’acte amb un sopar de pinxos i festa popular amb PD Scar.

Les jornades de celebració, La guerrilla de la comunicació, finalitzaran el diumenge dia 7 d’abril, a partir de les 19:30h, amb el naixement del programa de radio de Les altres veus i la presentació de la nova pagina web.

1 comentari:

  1. Sobre quins programes es fan els tallers d´audio, imatge i vídeo???

    ResponElimina