dijous, 7 de març de 2013

Plantada de l’Arbre de les idees, aquest dissabte 9 de març!A les 12 del migdia, del dissabte 9 de març de 2013,  plantem l’Arbre de les idees al costat de l’ermita de Reixac. Per fer-ho possible, comptem amb el suport dels Amics de Reixac,  l’Agrupació de Defensa Forestal 301 de La Serralada i l’Associació La Màquia de Reixac.
Descarrega't la revista
Serà un acte breu i obert a tothom per a qui ens vulgui acompanyar a plantar l’arbre. No cal confirmar assistència però és recomanable dir-nos si vindreu. Podeu enviar-nos un correu electrònic a l’adreça: recollida2011@gmail.com o trucar-nos al telèfon: 697443270.
Hem vist la previsió del temps i sembla que a partir del divendres farà sol. Bona senyal per gaudir d’aquest dissabte tant especial, de l’espai natural de Reixac i de les seves vistes.
Fins que no inaugurem el nou web, no actualitzarem els mapes d’idees que tenim en aquest blog. Estem concentrant tots els esforços per aquesta nova etapa! Et recomanem entrar al nou web per a que et puguem avisar de quan l’estrenem. Fins clic aquí: www.cycleofideas.comRevista editada per Recollida Montcada i Reixac per l'ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada