dimecres, 20 de març del 2013

L'assemblea de Treballadors i Aturats de Montcada avança amb pas ferm.


Crònica d'una membre de l'Assemblea de Treballadors i Aturats de Montcada i Reixac.
-----------------------------------------------------------------

Faig un recompte del que hem fet aquesta tarda.
  • La comissió ha rebut resposta de l´Ajuntament, així que demà pel matí tenim reunió amb ells, a la propera assemblea (Dimarts a les 19 hores com sempre a l´ABI) s´informarà del punts tractats.
  • Avui molts companys han portat el CV en mà, i la persona (Lupe Lorenzana) que col.laborarà voluntàriament per aquest tema i que es una especialista, aquesta tarda per motius personals no ha pogut assistir però ja està informada de com anat avui  Així mateix, la Lupe ja sap a qui li hem donat els CV perque es traspassin el tema. Tambè s´ha comentat el tema de com enfrontar-se a una entrevista de feina. Ha sorgit el tema de si era possible que ens passi un model de CV perquè tothom pugui corregir el que ja té fet.
  • S´han incorporat més companys per la comissió, i així mateix per fi s´ha començat amb el tema organització d´equips de feina, que conforme a lo argumentat a l´assemblea, la feina s´anirà distribuint.
Avui ha estat una Assemblea interessant perquè, i sempre es una opinió personal, crec que hem avançat tant en discussions positives i propostes engrescadores, que sempre ens ajuden a tirar endavant, a més, hi ha hagut gent nova i molt participativa, de tota manera trobo a faltar tota aquesta bona gent de Montcada que està a l´atur i que no participa, sobre tot dones i gent jove, així que si us plau doneu veus, i que el que estigui disposat a participar de una forma constructiva que vingui a les Assemblees!!!
Una abraçada
Rochy

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada